Astrid en Jeffrey  
       
 

Ons verhaalOns verhaal begint in september 2009 tijdens het personeelsfeest van Wildkamp BV. Jeffrey was daar met zijn collega’s uit filiaal Rijen en Astrid met haar collega’s van filiaal Rucphen. Aangezien die twee filialen ook veel contact met elkaar hebben, kwam zo ook het eerste contact tot stand. Het was een erg gezellige avond die afgesloten werd met mooie muziek door Marco Borsato.

Na dit feest bleven we contact met elkaar houden. Een date volgde en daarna nog wat avondjes samen. Op 18 oktober 2009 was het dan eindelijk zo ver. Onze relatie begon!

Vanaf dat moment hebben we veel tijd samen doorgebracht. In het begin was het vooral op en neer pendelen tussen Gilze en Sprundel. Aangezien Astrid voor haar opleiding wekelijks stage moest gaat lopen in Tilburg, gebeurde het al snel dat Astrid regelmatig bij Jeffrey thuis ging slapen.

Een aantal jaar is het zo gegaan. We genoten samen van leuke momenten en maakte vele dingen mee. Begin 2014 besloten we dat we graag de volgende stap wilde zetten: samenwonen. In mei was het zo ver, ons eerste eigen huisje aan de Burg. Van Poppelstraat in Gilze. Twee mooie jaren hebben we hier samen beleefd. Toch begon het te kriebelen en wilde we wel graag een eigen stekje dat echt van ons is. En zo gebeurde het dat we in juni 2016 wederom gingen verhuizen, dit keer naar de Dassenburcht in Gilze.

In december 2016 wilde we even lekker ontspannen na een druk jaar met verbouwen en verhuizen. Daarom besloten we tussen kerst en oud & nieuw even lekker er tussen uit te gaan naar Londen. En daar in Londen, bij Buckingham palace (na een hele dag wachten!) ging Jeffrey op zijn knieën voor Astrid. En zij zei: JA!!!!!!!

En vanaf dat moment is het plannen begonnen voor onze mooiste dag van het leven: 18-05-2018